• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۸۷۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
بین الملل » اروپا

تاکید بر اتحاد دنیای اسلام در مقابل صهیونیست‌ها 

نشست علمی «پیامبر اکرم (ص) منادی وحدت» با حضور جمعی از اندیشمندان و مسلمانان اهل تسنن و تشیع روسیه و با تاکید بر ضرورت یکپارچگی کشور‌های اسلامی برای مقابله با جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در فلسطین و لبنان، به میزبانی دفتر منطقه‌ای دانشگاه المصطفی مسکو برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از مسکو، به مناسبت میلاد پیام‌آور رحمت و مهربانی، حضرت محمدمصطفی (ص)، جمعی از علماء و اندیشمندان اهل تسنن و تشیع در نشستی با عنوان «پیامبر اکرم (ص) منادی وحدت»، که به میزبانی دفتر منطقه‌ای دانشگاه المصطفی العالمیه در روسیه برگزار شد، مقالات و دیدگاه‌های خود را در زمینه وحدت دنیای اسلام، برای مقابله با چالش‌های پیش روی جهان اسلام، از جمله ضرورت یکپارچگی مسلمانان برای مقابله با ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان ارائه کردند.
«کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، در اغاز این نشست علمی، با تشریح ضرورت وحدت مسلمانان در دنیای پیچیده کنونی گفت: معمار کبیر نظام جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) بیش از چهار دهه پیش، با دوراندیشی و تدبیر مثال‌زدنی خویش، به ضرورت وحدت مسلمانان پی بردند و فاصله بین سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) به روایت اهل سنت و تشیع را هفته وحدت نامگذاری فرمودند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به خباثت دشمنان اسلام در ایجاد تفرقه و دامن زدن به اختلافات بین شیعه و سنی گفت: آنها با دمیدن بر آتش نفاق و دودستگی بدنبال دستیابی به اهداف نامشروع. خود هستند.
کاظم جلالی به تداوم جنایات وحشیانه، نسل‌کشی و اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان اشاره کرد و گفت: اگر کشور‌های اسلامی اتحاد داشتند، این رژیم خونریز جرات دست زدن به چنین جنایات ضدبشری نداشت.
حجت‌الاسلام‌ و المسلمین دکتر عبدالهی، مدیر نمایندگی دانشگاه المصطفی در روسیه و اوراسیا نیز در این نشست به تبیین ضرورت وحدت براساس آموزه‌های پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: براساس آنچه امام علی (ع) می‌فرمایند، خداوند پیامبران را مبعوث کرده‌اند تا گردوغباری که روی عقل را گرفته است برداشته شود.
وی افزود: اگر پیامبران و انبیاء الهی دعوت به وحدت کرده‌اند، این امر جزء اقتصائات عقلانی انسان و در ردیف مطالبات فطری بشر است.
در ادامه این نشست، علمای اهل تسنن تشیع روسیه، دیدگاه‌های خود درباره راه‌های دستیابی به اتحاد بین مسلمانان را بیان کردند.
«انار رمضانوف» رئیس بخش مرکزی اداره معنوی مسلمانان روسیه با بیان اینکه بدون اتحاد بین مسلمانان، تنها نظاره‌گر اقدامات ضدبشری اسرائیل خواهیم بود افزود: امام خمینی فرمودند، اگر هر مسلمانی یک سطل آب بریزد، اسرائیل را سیل خواهد برد.
این عالم اهل سنت با بیان اینکه معنای این نگاه دوراندیشانه امام خمینی آنست که دنیای اسلام متحد باشند گفت: با کمال تاسف مسلمانان هنوز نتوانسته‌اند برخی اختلافات را بین خود حل کنند و رژیم خونخوار اسرائیل و دنیای غرب از همین تفرقه و اختلاف استفاده می‌کنند و به جنایت در سرزمین‌های اسلامی، بویژه فلسطین و لبنان و سوریه ادامه می‌دهند.
«احمد ماگمدوویچ» امام جماعت مسجدجامع مسکو در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: بیش از یک‌ونیم میلیارد مسلمان در کشور‌های اسلامی و سرتاسر عالم، امروز نظاره‌گر ظلم و توحش بی‌سابقه‌ای هستند که در حق مردم مسلمان و مظلوم فلسطین روا داشته می‌شود. دلیل ادامه این جنابات این است که دنیای اسلام متحد و همراه نیستند.
«ذوالفقار میکائیلوف» از علمای شیعه مسکو هم به جنایات ضدبشری رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد: اگر مسلمانان یکدل بودند، اسرائیل نمی‌توانست این جنایت‌ها را مرتکب شود.
«عالم‌جان گالیف» از علمای اهل سنت روسیه نیز در تشریح شرایط کنونی غزه و لبنان گفت: اسرائیل، آمریکا یا کشور‌های اروپایی از نبود وحدت بین مسلمین بیشترین استفاده را می‌کنند و هر ظلم و جنایتی که می‌خواهند علیه ملت‌های مسلمان انجام می‌دهند و امروز نمونه این اقدامات را در فلسطین و لبنان شاهد هستیم.
«نظامی بالوگلانوف» رئیس جمعیت اهل بیت مسکو هم گفت: امروز از بین ۳۵ جمعیت اسلامی اعم از شیعه و سنی، که در روسیه به ثبت رسیده، نوعی وفاق و همدلی ایجاد شده که می‌تواند نمونه خوبی در دنیای اسلام باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اظهارات:
انار رمضانوف - رئیس بخش مرکزی اداره معنوی مسلمانان روسیه
حجت الاسلام رسول عبداللهی - مدیر دفتر منطقه‌ای دانشگاه المصطفی در روسیه
عالم‌جان گالیف - از علمای اهل سنت روسیه

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)